Konference

Konference/Firmatur på Strandgaarden Badehotel

Vi laver den ultimative oplevelse og skaber gode rammer om dit event

På Strandgaarden Badehotel finder du oplevelser. Vi kan sammensætte den ultimative tur til dit firma og vi tager gerne ansvaret for alt det praktiske.

Vi samarbejder med Læsø´s bedste aktører indenfor naturvejledning, golf, ridning, havkajak, skydning, orienteringsløb, kulturhistorie, transport m.m.

Strømlignede mødelokaler kan vi ikke levere, men gode muligheder for op til ca. 40 personer findes i umiddelbar nærhed af hotellet.

Som en del af oplevelsen kan du booke vores “Store Skattejagt” som arrangeres i Læsø Klitplantage. Den tager en ½-dag og giver stof & oplevelser til eftertanke, samtidigt med at alle medarbejdere har en festlig oplevelse.

Kan evt. afsluttes i Læsø Kurbad, før i vender tilbage til de trygge rammer på hotellet.

Ønsker du et tilbud på dit møde & event er du meget velkommen til at ringe og tale med Ole på tlf. 98499035.

Se referencer her

Mødelokaler

Læsø er  med sin beliggenhed det bedste sted til et godt møde.

Her kan I få “arbejdsro”. Når den sidste færge er sejlet, er I isoleret på øen. Det giver en helt speciel stemning, det er kilden til samhørighed og  giver grobund for samarbejde.

På Strandgaarden er vi eksperter i at forkæle Jer. Her oplever du en behagelig atmosfære og vilje til at lave Jeres ophold til det bedste ophold, du kan tænke dig.

Vi har ikke “professionelle mødefaciliteter” på Strandgaarden Badehotel, men meget fine forhold for mindre grupper på op til 15 personer.

Har I brug for et større lokale kan vi tilbyde mødelokale i den lokale idrætsklubs fine cafeteria, hvor der er plads til ca. 40 personer.

Idrætsklubbens lokaler ligger bare 200 m. fra hotellet. Vi har ikke AV-udstyr i lokalerne, der findes dog trådløst internet & mulighed for at låne et lærred.