Menu

Aftenmenu på Strandgaarden Badehotel

Tirsdag 2/6, torsdag 4/6 & lørdag den 6/6 2020:

Norsk Kammusling – Asparges – Syrnet fløde

Kuller – Jordskokker – Grøn karry

Passion – Kokos – Brownie

3 – retter DKK 450,-

Tilkøbsretter a DKK 100,-:

Jomfruhummer – Tomatsalat – Ramsløg

Jomfruhummer – Asparges – Karse

Danske oste – surt & sødt – knækbrød

Onsdag 3/6 & fredag den 5/6:

Asparges – Æg 62 – Ramsløg

Kalveculotte fra Himmerland – Forårsgrønt – Bearnaise sauce

Rabarber – Mælkechokolade – Crumble

3-retter DKK 450,-

Tilkøbsretter a DKK 100,-:

Jomfruhummer – Tomatsalat – Ramsløg

Jomfruhummer – Asparges – Karse

Danske oste – surt & sødt – knækbrød

————————–

Bordbestilling anbefales på tlf. 98499035

Fødevarestyrelsens kontrol rapport

Køkkenchef Niklas & kok Mads glæder sig til at se dig på Strandgaarden, Læsø.