Menu

Aftenmenu på Strandgaarden Badehotel

Mandag 10/8 & torsdag 13/8:

Nordsø Rejer – Vaffel – Estragon

Perlehøne – Majs – Bøgehatte

Citrontimian – Læsø saltkaramel – Creme fraiche

DKK 450,-

Tilkøbsretter a DKK 100,-:

Jomfruhummertatar – Tomat – Ramsløg

Jomfruhummer – Tartelet

Danske oste – surt & sødt – knækbrød

————————–

Tirsdag den 11/8 & Fredag 14/8 2020:

Asiatisk Kammusling – Pære – Glaskål

Dagens Fisk – Ærter & Bønner – Musling sauce

Kokosis – Ananas – Mango

3 – retter DKK 450,-

Tilkøbsretter a DKK 100,-:

Jomfruhummertatar – Tomat – Ramsløg

Jomfruhummer – Tartelet

Danske oste – surt & sødt – knækbrød

————————–

Onsdag 12/8 & lørdag 15/8 2020:

Æg 62 – Rugbrød – Duxelle

Kalveculotte fra Himmerland – Sommergrønt – Bearnaise sauce

Jordbær – Hvid chokolade – Crumble

3-retter DKK 450,-

Tilkøbsretter a DKK 100,-:

Jomfruhummertatar – Tomat – Ramsløg

Jomfruhummer – Tartelet

Danske oste – surt & sødt – knækbrød

————————–

Bordbestilling anbefales på tlf. 98499035

Fødevarestyrelsens kontrol rapport

Køkkenchef Niklas & kok Mads glæder sig til at se dig på Strandgaarden, Læsø.