DanskEnglishStrandgaardenHotelletRestaurantenAktiviteterSpaKontaktBooking

 

Aftenmenu på Strandgaarden Badehotel

Souschef Nicholas Højgaard Michaels & Køkkenchef Thomas Wetle Andersen

Foto: Manja Wachsmuth

Aftenens menu:

Torsdag den 21 august 2014

Snacks

Jomfruhummer Tatar - Glaskål - Persille - Beurre Blanc med Raps

Kulmule - Løg - Jomfruhummer - Høbrændt Blåmusling

Læsø Hindbær - Mørk Chokolade - Estragon - "Kongen af Danmark"

DKK 395,-

 

Bordbestilling anbefales på tlf. 98499035

 

Madanmeldelse

På lørdage uden for "højsæsonen" serverer vi i 5-retters Oplevelsesmenu:

Oplevelsesmenu

Bordbestilling anbefales på tlf. 98499035

Frokost

 

KortRejse til LæsøLæsø infoLæsø FilmMaratonFacebook